Beastie Boys: Hot Sauce Committee Part II PDF Nyomtatás E-mail
IWIWTwitterLinkter.huFacebookMyspace bookmark
Írta: tharrha   
2011. május 05. csütörtök, 15:14

A nyolcadik stúdió albummal jelentkezik idén a Beastie Boys HSCP2 címmel. Kérdezhetnénk, hogy hol van akkor az első, de mindenre van magyarázat.

 

Eredetileg 2009 Szeptember 15-én szerették volna megjelentetni HSCP1 címmel, de Adam "MCA" Yauch betegsége miatt (rákot diagnosztizáltak nála) ez meghiúsult, és eltolódott idén Május 3-ra. Ezúttal sem kell csalódnunk a srácokban, és mindenki megtalálhatja a magának valót az albumban, még akkor is, ha csak korszakok tetszettek a Beastie Boystól, ugyanis visszautalnak régi thrash-punk korszakukra is, de továbbra is oldskool hiphop-os hangzással, de a szokásos bigbeat vagy funky hangzás sem maradhat el. Viszont, ezúttal meglepnek minket egy új dologgal is, mert bekerült a lemezre egy reggae szám is Santogolddal közreműködésben.

Az oldskool hangulat mellett a lemez úgy látszik a közreműködésekről szól, mert a nagy sikert aratott "Too Many Rappers" (km. Nas) mellett, a klip is bővelkedik hírességekben. Ennek többek között az érdekessége, hogy ismét sikerült történetet építeni a zene köré, és nem csak egy pár perces klip készült - ami egyébként a "Fight for Your Right" házibulijának folytatása - de ehhez készítettek egy fél órás filmet is, "Fight for Your Right"(Revisited) címmel, ahol a köztes részeket kipótolva, megláthatjuk mi történt valójában, és végén még egy táncpárbajba is belecsöppenünk, ami a jelenkori és a jövőbeni Beastie Boys között zajlik (ehhez a jövőbeni BB egy jól ismert autó, a Vissza a Jövőbe Delorean-jét hívják segítségül). Ebben a videóban felsorolhatatlanul sok hírességet láthatunk, Elijah Woodtól elkezdve Jack Blackig, Shannyn Sossamon és Steve Buscemin keresztül (a teljesség igénye nélkül).

További szócséplés helyett szóljon az albumhoz készült első klip, a lemez meghallgatásához pedig jó időutazást, és jó szórakozást.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Módosítás dátuma: 2011. május 14. szombat, 09:30
 
IWIWTwitterLinkter.huFacebookMyspace bookmark

 
     
   
Projekt i wykonanie WEB DESIGN STUDIO